Svinekoteletter med tyttebær og sauce smagt til med myseost
Svinekoteletter med tyttebær og sauce smagt til med myseost
PT0MLet
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Hvis du leder efter den bedste opskrift på svinekoteletter med tyttebær og sauce smagt til med myseost , så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Sæt kartoflerne over.
Drys koteletterne med salt og peber, og steg dem ca. 3 minutter på hver side i smør og olie.
Tag op og hæld bouillon og øl på panden. Lad bouillon og øl koge op, og lad så osten smelte i skyen under omrøring.
Rør fløde jævnt med majsstivelse, og rør det i saucen, når osten er smeltet. Rør rundt til saucen er jævnet, og smag til med salt og peber.
Server koteletterne med kartofler, sauce, brøndkarse og tyttebærmarmelade.