-
Rens svampe, snit rødløg og hvidløg, og flæk nødderne med en kniv.
-
Skræl appelsinen (ikke det hvide) med en kartoffelskræller, og skær skallen i strimler.
-
Rist svampe, løg, nødder, appelsinskal og frisk timian på en pande med olie. Smag til med salt og peber.
-
Tag fyldet af panden, og lad det afkøle.
-
Sæt ovnen på 200 grader.
-
Skær en lomme i siden af svinekoteletten. Brun koteletterne hurtigt af på samme pande som svampene, og lad det afkøle.
-
Bemærk at koteletterne stadig er rå indeni.
-
Kom svampefyldet i koteletterne, læg dem op ad hinanden på panden med åbningen opad, kom eventuelle svamperester ved.
-
Sættes i ovnen i ca. 10 minutter.
-
Koteletterne anrettes på lune tallerkner.
-
Panden koges af med hvidvin, saften af appelsinen og piskefløde. Saucen hældes over koteletterne.
-
Server med eller uden kartofler.
-
Kilde: Krydderiet 4, 2005
-
Bon appetit!