-
Flæk hokkaidoen, og fjern skal og kerner. Skær græskarkødet i tern. Pil løg, og skær i små tern.
-
Vend hokkaido sammen med løg, garam
masala, citronsaft, olie, salt og peber, og fordel det på en bageplade med bagepapir.
-
Bag det i en 200° varm ovn i 30 minutter.
-
Skyl og kog quinoa efter anvisningen på emballagen.
-
Skræl og riv ingefær fint. Skræl og skær gulerødder i tern. Rens og skær peberfrugt i tern.
-
Steg gulerødder og ingefær i olie i en gryde
i 2-3 minutter. Tilsæt alle krydderierne og peberfrugten, og steg i 2 minutter.
-
Tilsæt tomatpuré, tomatsauce, 2 dl vand og kokosmælk, og kog i 5 minutter.
-
Form plantefars til små boller på størrelse
med en valnød, og steg dem i olie på en pande i 2-3 minutter på hver side.
-
Lad dem herefter simre i saucen i 2 minutter.
-
Snit forårsløg i skiver. Pluk persille groft. Anret tikka masala med quinoa, og top med hokkaido, persille og forårsløg.
-
Voila!