Steg pølserne på en varm havegrill efter anvisningen på emballagen.
Skyl to-materne, og skær dem i små tern. Vend dem med barbecue-krydderi, og smag til med eddike, salt og peber.
Skyl tomater, og skær dem i skiver. Pil og skær løg i skiver. Skyl rucola. Anret tomaterne på et fad, og top med skalotteløg, rucola, basilikum og gedeost skåret i skiver.
Anret de grillede pølser med barbecue-salsa, og servér tomatsalat til.
Steg pølserne på en varm havegrill efter anvisningen på emballagen.
Skyl to-materne, og skær dem i små tern. Vend dem med barbecue-krydderi, og smag til med eddike, salt og peber.
Skyl tomater, og skær dem i skiver. Pil og skær løg i skiver. Skyl rucola. Anret tomaterne på et fad, og top med skalotteløg, rucola, basilikum og gedeost skåret i skiver.
Anret de grillede pølser med barbecue-salsa, og servér tomatsalat til.