Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Cheddargratineret burger

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk sandwichbrød
  • 2 sk sandwichbrød
  • smør
  • smør
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket oksekød
  • 250 g hakket oksekød
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk cheddar
  • 2 sk cheddar
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk salatløg
  • 0.5 stk salatløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk stor gulerod
  • 1 stk stor gulerod
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk agurker
  • 2 stk agurker
  • tacosauce
  • tacosauce

Tilberedning

Steg den ene side af brødet i smør på en pande. Tag op.

Form kødet til to bøffer. Drys med salt og steg på panden i smør og olie til kødet er gennemstegt. Læg bøfferne på den stegte del af brødet og læg brødet ned i panden. Læg ost på kødet og lad det smelte.

Snit løg, gulerod og agurk fint.

Top toastbrødet med grøntsager og lunet eller kold tacosauce.