Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Grillet medister glaseret med honning og øl

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bk Medisterpølse
  • 2 bk Medisterpølse
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk honning
  • 3 spsk honning
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl øl
  • 1 dl øl
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk majskolber
  • 2 stk majskolber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk spidskål
  • 1 stk spidskål
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie
  • 2 spsk olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk citron
  • 1 spsk citron
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fed hvidløg
  • 1 stk fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp sukker
  • 1 knsp sukker
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk purløg
  • 2 spsk purløg

Tilberedning

Grill medisterpølsen, til den er gennemstegt, ca. 20 minutter. Rør honning og øl sammen i en skål. Når medisterpølsen er gennemstegt, pensler du den med honning-øl blandingen. Grill videre i kort tid, pas på, den søde honning brænder nemt på. Kog majskolberne i letsaltet vand i ca. 5 minutter. Tag dem op og køl dem af på et viskestykke. Halver kålen, og snit den i meget tynde strimler. Kom olie, citronsaft og revet hvidløg i en skål. Kom en anelse sukker, salt og peber i og bland det med kålen. Hold majskolben lodret, og skær majsen af i så hele stykker som muligt. Vend majsen i salaten. Skær pølsen i mindre stykker, og server til salaten med et drys purløg.