Dampede rødspætteruller på timiankrydret gulerodsbund
Dampede rødspætteruller på timiankrydret gulerodsbund
PT0MLet
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Se hvordan du laver dampede rødspætteruller på timiankrydret gulerodsbund. Vi har samlet et stort udvalg af lette og lækre madopskrifter. Se dem alle her.
Tilberedning
Sæt ovnen på 200 grader.
Skær gulerødderne i tynde bånd og kom den i en ildfast form. Hæld vand og citronsaft over. Drys med salt og peber og fordel smørret i klatter på gulerødderne.
Sæt i ovnen i 5 minutter, tag ud.
Rul hver filet sammen til en lille roulade og læg fisken på gulerødderne. Drys salt og peber over, fordel lidt sky fra bunden af formen på fisken.
Bag yderligere ca. 10 minutter.
Server gerne med nykogt pappardelle eller anden pasta.
Skær gulerødderne i tynde bånd og kom den i en ildfast form. Hæld vand og citronsaft over. Drys med salt og peber og fordel smørret i klatter på gulerødderne.
Sæt i ovnen i 5 minutter, tag ud.
Rul hver filet sammen til en lille roulade og læg fisken på gulerødderne. Drys salt og peber over, fordel lidt sky fra bunden af formen på fisken.
Bag yderligere ca. 10 minutter.
Server gerne med nykogt pappardelle eller anden pasta.