Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Dampede rødspætteruller på timiankrydret gulerodsbund

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gulerødder
  • 4 stk gulerødder
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 2 dl vand
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk citronsaft
  • 2 tsk citronsaft
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 25 g smør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stilke timian
  • 2 - 3 stilke timian
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rødspættefileter
  • 300 g rødspættefileter

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader.

Skær gulerødderne i tynde bånd og kom den i en ildfast form. Hæld vand og citronsaft over. Drys med salt og peber og fordel smørret i klatter på gulerødderne.

Sæt i ovnen i 5 minutter, tag ud.

Rul hver filet sammen til en lille roulade og læg fisken på gulerødderne. Drys salt og peber over, fordel lidt sky fra bunden af formen på fisken.

Bag yderligger ca. 10 minutter.

Server gerne med nykogt pappardelle eller anden pasta.