Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegte kyllingelår med pesto og kartofler vendt med mild gedeost.

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kyllingelår
  • 4 stk kyllingelår
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk basilikum pesto
  • 2 spsk basilikum pesto
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kartofler
  • 8 stk kartofler
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g gedeost
  • 75 g gedeost
  • {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 15 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk friske basilikumblade
  • 10 - 15 stk friske basilikumblade
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Krydr kyllingelårene med salt og peber. Steg dem i en varm ovn, 200 grader i 15 minutter. Tag dem ud og pensl med pesto. Lad dem hvile 5 minutter inden servering.

Kog kartoflerne i en gryde med letsaltet vand. Når kartoflerne er møre hældes vandet fra.

Vend de lune kartofler med gedeosten indtil osten begynder at smelte. Tilsæt plukket basilikum, salt og peber.