Nem og lækker opskrift på stegte kyllingeoverlår med porrer i vinaigrette. Se vores udvalg af lækre opskrifter her og lad dig inspirere til nye smagsoplevelser.
Tilberedning
Krydr kyllingelårene med salt og peber og steg dem i en varm ovn, 200 grader i 15 - 20 minutter.
Skær porrerne i passende stykker. Kog dem i letsaltet vand 4 - 5 minutter. Hæld vandet fra og lad dem afkøle.
Hak de kogte æg og kom dem i en skål med de finthakkede krydderurter, kapers, cornichons, eddike og olivenolie. Vend det sammen og smag til med salt og peber.
Læg porrerne på et fad med de stegte kyllingeoverlår og hæld vinaigretten henover porrerne.
Krydr kyllingelårene med salt og peber og steg dem i en varm ovn, 200 grader i 15 - 20 minutter.
Skær porrerne i passende stykker. Kog dem i letsaltet vand 4 - 5 minutter. Hæld vandet fra og lad dem afkøle.
Hak de kogte æg og kom dem i en skål med de finthakkede krydderurter, kapers, cornichons, eddike og olivenolie. Vend det sammen og smag til med salt og peber.
Læg porrerne på et fad med de stegte kyllingeoverlår og hæld vinaigretten henover porrerne.