Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegte kyllingeoverlår med porrer i vinaigrette

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kyllingeoverlår
  • 4 stk kyllingeoverlår
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk porrer
  • 4 stk porrer
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skalotteløg
  • 2 stk skalotteløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvidvinseddike
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt estragon
  • 1 bdt estragon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt dild
  • 1 bdt dild
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt bredbladet persille
  • 1 bdt bredbladet persille
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æg
  • 2 stk æg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk kapers
  • 1 spsk kapers
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Krydr kyllingelårene med salt og peber og steg dem i en varm ovn, 200 grader i 15 - 20 minutter. Skær porrerne i passende stykker. Kog dem i letsaltet vand 4 - 5 minutter. Hæld vandet fra og lad dem afkøle.

Hak de kogte æg og kom dem i en skål med de finthakkede krydderurter, kapers, cornichons, eddike og olivenolie. Vend det sammen og smag til med salt og peber.

Læg porrerne på et fad med de stegte kyllingeoverlår og hæld vinaigretten henover porrerne.