Hvis du leder efter den bedste opskrift på andelever på italiensk, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Afdryp andeleveren og dup den tør i køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
Steg den gylden på begge sider i olie på en stor pande. Husk, at andelever ligesom alt fjerkræ skal være gennemstegt.
Sæt en gryde med vand over til pastaen.
Pil hvidløg og skær feddene i tynde skiver. Steg hvidløgene helt sprøde i olie på en anden pande. Tag dem op på en tallerken.
Skær courgetten i mindre stykker og svits i olien på panden. Den skal kun have et minut. Tag op.
Kom vin på panden og lad simre næsten tør.
Kom smør på panden og lad det smelte.
Kog pastaen.
Server pastaen med nystegt andelever, courgette og sprødt hvidløg.
Dryp vinsmørret over og server med et drys basilikum.