Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Andelever på italiensk

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk andelever
  • 1 pk andelever
  • salt og peber
  • salt og peber
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk hvidløg
  • 4 stk hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} courgette
  • 1 courgette
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 dl hvidvin
  • {{ 40 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 40 g smør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk Irmas økologisk fettuccine
  • 2 pk Irmas økologisk fettuccine
  • basilikum
  • basilikum

Tilberedning

Afdryp andeleveren og dup den tør i køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Steg den gylden på begge sider i olie på en stor pande. Husk, at andelever ligesom alt fjerkræ skal være gennemstegt. Sæt en gryde med vand over til pastaen. Pil hvidløg og skær feddene i tynde skiver. Steg hvidløgene helt sprøde i olie på en anden pande. Tag dem op på en tallerken. Skær courgetten i mindre stykker og svits i olien på panden. Den skal kun have et minut. Tag op. Kom vin på panden og lad simre næsten tør. Kom smør på panden og lad det smelte. Kog pastaen. Server pastaen med nystegt andelever, courgette og sprødt hvidløg. Dryp vinsmørret over og server med et drys basilikum.