Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Medisterpølse med sennepscreme og groft mos

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk medisterpølse
  • 1 stk medisterpølse
  • smør til stegning
  • smør til stegning
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl fløde
  • 1 dl fløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sennep
  • 1 spsk sennep
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} store bagekartofler
  • 2 store bagekartofler
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} store gulerødder
  • 2 store gulerødder
  • smør
  • smør

Tilberedning

Steg medisterpølsen i smør på en pande. Langsomt så at den ikke sprækker. Rør syrnet fløde og sennep sammen og smag til med salt.

Sæt en gryde vand over.

Skræl kartofler og gulerødder og skær i mindre stykker. Kog i ca. 15 minutter indtil bløde.

Hæld næsten alt vand fra kartofler og gulerøddder og mos groft.

Smag til med smørklat, salt og peber. Server med syltede agurker til.