Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Vintergryde

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g mørt oksekød
  • 500 g mørt oksekød
  • Smør og olie
  • Smør og olie
  • Salt og peber
  • Salt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 2 løg
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gulerødder
  • 4 gulerødder
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} persillerødder
  • 4 persillerødder
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pose Irmas oksefond
  • 1 pose Irmas oksefond
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rødvin
  • 1 dl rødvin
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk sojasauce
  • 2 tsk sojasauce
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stilke frisk timian
  • 4 stilke frisk timian
  • Balsamicoeddike
  • Balsamicoeddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pose gnocchi
  • 1 pose gnocchi

Tilberedning

Sæt en gryde med vand over til gnocchi. Skær kødet i mindre stykker. Brun kødet i smør og olie i en gryde. Krydr med salt og peber og tag op. Skær grøntsager i mindre stykker og svits i gryden. Kom fond, vin, soja og timian i gryden, læg låg på og lad simre i 8-10 minutter. Kom kødet i gryden og lad det blive gennemvarmt. Smag til med salt og peber og gerne lidt balsamicoeddike. Kog gnocchi og server til gryden.