Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bagt græskar med marineret perlespelt

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 40 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille hokkaidogræskar
  • 1 lille hokkaidogræskar
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} skalotteløg
  • 3 skalotteløg
  • olivenolie
  • olivenolie
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl perlespelt
  • 3 dl perlespelt
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 2 spsk olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk citronsaft
  • 1 spsk citronsaft
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk friskhakket timian
  • 1 spsk friskhakket timian
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk honning
  • 2 tsk honning

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader. Skær græskarret i både og læg på en bradepande med bagepapir. Skær løgene i mindre stykker. Vend med lidt olie og krydr med salt og peber. Bag gyldne og møre. Kig efter 25 minutter. Kog spelten efter anvisning. Rør olien sammen med krydderierne og vend med den nykogte spelt. Server med græskar og løg på et fad.