-
Skær fasanens lårstykke fra. Skær brysterne fra benet. Ryggen bruger vi ikke.
-
Drys lår og bryst med salt og peber og brun på begge sider i en god mængde smør og olie på en pande.
-
Tag bryststykkerne op og pak i alufolie. Hæld bouillon over lårene, læg låg på og lad simre i ca. 20 minutter. Skær et lille snit ned i låret for at se om det er gennemstegt. Hvis ikke, giv kødet et par minutter mere.
-
Kom brysterne på panden og lad dem blive gennemvarme.
-
Kog risene efter anvisning på emballagen.
-
Grill chilien i ovnen eller på en grillpande, indtil skindet bliver mørkt. Afkøl og pil skind og kerner fra.
-
Skær chilikødet i mindre stykker og vend med honning, citron og hakket persille.
-
Kom de purerede tomater i en gryde og gennemvarm. Smag til med tomatkoncentrat, en anelse revet hvidløg, salt og peber.
-
Server risen med lidt sky fra panden, fasan smurt med chili-persillesalat og lidt tomatsauce.
-
TIP: For at vurdere styrken er det en god idé at komme en anelse af den chili, du bruger, på tungespidsen. Der er stor forskel på, hvor chilistærk man er.
-
Bon appetit!