Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Braiseret fasan og persillesalat med grillet chili

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fasan
  • 2 stk fasan
  • smør
  • smør
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vildtfond eller bouillon
  • 3 dl vildtfond eller bouillon
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl ris
  • 3 dl ris
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} chilier
  • 2 chilier
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk honning
  • 1 tsk honning
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk citronsaft
  • 1 tsk citronsaft
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt bredbladet persille
  • 0.5 bdt bredbladet persille
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl purerede tomater
  • 3 dl purerede tomater
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk tomatkoncentrat
  • 2 spsk tomatkoncentrat
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg

Tilberedning

Skær fasanens lårstykke fra. Skær brysterne fra benet. Ryggen bruger vi ikke. Drys lår og bryst med salt og peber og brun på begge sider i en god mængde smør og olie på en pande. Tag bryststykkerne op og pak i alufolie. Hæld bouillon over lårene, læg låg på og lad simre i ca. 20 minutter. Skær et lille snit ned i låret for at se om det er gennemstegt. Hvis ikke, giv kødet et par minutter mere. Kom brysterne på panden og lad dem blive gennemvarme.

Kog risene efter anvisning på emballagen.

Grill chilien i ovnen eller på en grillpande, indtil skindet bliver mørkt. Afkøl og pil skind og kerner fra. Skær chilikødet i mindre stykker og vend med honning, citron og hakket persille. Kom de purerede tomater i en gryde og gennemvarm. Smag til med tomatkoncentrat, en anelse revet hvidløg, salt og peber. Server risen med lidt sky fra panden, fasan smurt med chili-persillesalat og lidt tomatsauce.

TIP:
For at vurdere styrken er det en god idé at komme en anelse af den chili, du bruger, på tungespidsen. Der er stor forskel på, hvor chilistærk man er.