Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Hakket kalv og flæsk rørt med hvidløg og fetaost

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Hakket Svine- & Kalvekød
  • 200 g Hakket Svine- & Kalvekød
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g feta
  • 100 g feta
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk stort æg
  • 1 stk stort æg
  • {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 15 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk friske basilikumblade
  • 10 - 15 stk friske basilikumblade
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Rør kødet med salt og peber. Tilsæt hvidløg, æg, feta og finthakket basilikum. Sæt to skeer i varmt vand.

Form med dem farsen til frikadeller og steg dem i varm olivenolie.

Når de er gyldne lægges de i et ildfast fad og steges færdig i en varm ovn, 200 grader i 5 minutter.