Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Biksemad

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • biksemad
  • biksemad
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 2 - 3 løg
  • olie
  • olie
  • {{ 1.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg kartofler
  • 1.25 kg kartofler
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kød
  • 500 g kød
  • salt
  • salt
  • peber
  • peber
  • tilbehør: rødbeder, purløg, et spejlæg og engelsk sauce
  • tilbehør: rødbeder, purløg, et spejlæg og engelsk sauce
  • rødbeder
  • rødbeder
  • purløg
  • purløg
  • æg
  • æg
  • engelsk sauce
  • engelsk sauce

Tilberedning

Skær løgene i tern og steg dem sprøde i olie på en pande. Hæld over på et fad. Skræl kartoflerne og skær dem i små terninger. Steg dem møre og sprøde i olie. Hæld dem over på fadet. Skær kødet i tern og steg det sprødt.

Vend løg og kartofler med kødet på panden, varm igennem og smag til med salt og peber. Servér straks med alt, hvad der hører sig til efter din smag.