Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Osso buco med øl

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 2 t 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 900 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g osso buco
  • 900 g osso buco
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g mel
  • 100 g mel
  • olie
  • olie
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gulerødder
  • 3 gulerødder
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk bladselleri
  • 3 stk bladselleri
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 2 løg
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk hvidløgsfed
  • 3 stk hvidløgsfed
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds flåede tomater
  • 2 ds flåede tomater
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl øl
  • 3 dl øl
  • fond
  • fond
  • (kylling, okse eller grønt)
  • (kylling, okse eller grønt)
  • Bredbladet persille
  • Bredbladet persille
  • Laurbærblade
  • Laurbærblade
  • Rosmarin
  • Rosmarin
  • Gremolata:
  • Gremolata:
  • Bredbladet persille
  • Bredbladet persille
  • Hvidløg
  • Hvidløg
  • Citronskal
  • Citronskal

Tilberedning

Vend kødstykkerne i mel og brun dem af i en tykbundet gryde med olie. Tag dem op, når de er brunet af på begge sider.

Skær gulerødder og bladselleri i tern af 1x1cm. Hak løg og hvidløg fint. Kom dette op i gryden og steg til løgene er klare. Kom kødet tilbage i gryden og tilsæt tomater og øl og kom fond på til det dækker.

Bind en bouquet garni af persillestilke, laurbærblade og rosmarin og kom denne i gryden. Bring hele redeligheden i kog og sænk varmen. Læg låg på og lad det simre cirka 2 timer til kødet er smørmørt.

Gremolata:
Bredbladet persille (bladene, stænglerne er brugt i retten), hvidløg og citronskal hakkes fint. Drysses over Osso buco'en ved servering.

Server med godt brød eller ris.