-
Kog kartoflerne møre i let saltet vand. Varm den stuvede spinat op ved lav varme.
-
Halver gulerødderne, pil løggene og skær dem ud i ringe. Varm en pande op, kom olie på når den er varm og kom gulerødderne i. Steg dem ca 3 min, kom løgene i og steg videre 2-3 min. Kom eddike, salt og peber i og lad dem stege indtil eddiken er fordampet. Kom timian i panden, rør rundt og tag panden af varmen.
-
Sæt panden til side.
-
Skær citronerne ud i tynde ringe. Varm en stor pande op, kom lidt olie i bunden og steg fisken med oversiden ned, først i ca 5 min. Tag fisken op, kom citron skiverne i bunden af panden og læg så fisken over med den anden side nedad. Kom låg over panden og steg videre 5-10 minutter. Drys med salt og peber.
-
Brug evt. låget når du skal vende fisken om. Du kan lade citron skiverne blive som deko på fisken ved servering.
-
Server kullerfileterne på en bund af stuvet spinat, lidt kogte kartofler og eddike dampet grønt. Drys evt med lidt timian.
-
Så er der serveret!