Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bøf a la Thai

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk bøffer
  • 1 - 2 stk bøffer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk chili
  • 1 stk chili
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sojasauce
  • 1 spsk sojasauce
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g cashewnødder
  • 50 g cashewnødder
  • sød chili thai sauce
  • sød chili thai sauce
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bk sukkerærter
  • 1 bk sukkerærter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bk bønnespirer
  • 1 bk bønnespirer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bk babymajs
  • 1 bk babymajs
  • vindruekerneolie
  • vindruekerneolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Snit bøffen (bøfferne) i fine strimler. Varm lidt olie i en wok eller på en meget varm pande. Rist kødet i 2 minutter.

Tilsæt hvidløg, soya og chili sauce. Vend det sammen og krydr med salt og peber. Tag kødet fra og hold det lunt.

Kom grøntsagerne på en pande med ½ kop vand. Lad det simre  4-5 minutter. Vend det hele sammen med kødet.