Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Majspandekager med grøn topping

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 40 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 2 æg
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl mælk
  • 6 dl mælk
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl majsmel fint, groft eller blandet
  • 3 dl majsmel fint, groft eller blandet
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knivspidst salt
  • 1 knivspidst salt
  • Olivenolie til stegning
  • Olivenolie til stegning
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} poser Irmas økologiske Edamame bønner
  • 2 poser Irmas økologiske Edamame bønner
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pakke Irmas frisk grøn pesto
  • 1 pakke Irmas frisk grøn pesto
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g blandede små tomater
  • 250 g blandede små tomater
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gulerod
  • 1 gulerod
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille rødløg
  • 1 lille rødløg
  • Dryp
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl creme fraiche 18 %
  • 2 dl creme fraiche 18 %
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk citronsaft
  • 2 tsk citronsaft
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knivspids cayennepeber
  • 1 knivspids cayennepeber
  • Salt og peber
  • Salt og peber

Tilberedning

Kom æg og 3 dl mælk i en skål og pisk sammen. Kom melet i og pisk dejen indtil den er jævn og uden klumper. Tilsæt resten af mælken samt salt og pisk dejen sammen. Lad dejen stå og samle sig i 30 minutter. Spæd eventuelt med vand hvis dejen er meget tyk. Steg små pandekager. Tilbered edamame bønner efter anvisning. Afdryp. Snit grøntsager. Rør creme fraiche sammen med citronsaft og cayennepeber. Smag til med salt og peber. Smør pesto på bunden af majspandekagen. Top med grønt og dryp creme fraiche over.

Tip: Steg dobbelt portion, når du er i gang. For en pandekage i madpakken gør altid lykke. Med syltetøj. Sukker og citron. Banan og rosiner. Eller bare med smør.