Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Koteletter i fad med rødbedesalat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fadkoteletter
  • 4 stk fadkoteletter
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber
  • rødbedesalat
  • rødbedesalat
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt bredbladet persille
  • 1 bdt bredbladet persille
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk hvidløg fed
  • 1 stk hvidløg fed
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødbeder
  • 3 stk rødbeder
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk dijonsennep
  • 2 tsk dijonsennep
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 3 spsk olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rødvinseddike
  • 1 spsk rødvinseddike
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Varm lidt olivenolie på en pande og steg kødet 3 - 4 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Skræl og snit rødbederne meget fint. Rør sennep med salt, peber og eddike. Rør olivenolie i lidt efter lidt. Vend dressingen med rødbederne, hvidløg og persille. Lad det stå og marinere 10 minutter.