Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bøf med ragout af rødløg og svampe

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk bøffer
  • 2 stk bøffer
  • rosmarin
  • rosmarin
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødløg
  • 2 stk rødløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g champignon
  • 200 g champignon
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rødvin
  • 2 dl rødvin
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 2 dl piskefløde
  • ekstra jomfru olivenolie
  • ekstra jomfru olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Varm lidt olivenolie på en pande og steg kødet sammen med rosmarin i 4-5 minutter. Krydr med salt og peber. Tag kødet fra og lad det hvile lunt i 5 minutter.

Varm lidt olie på panden og sauter løgene i 2 minutter. Tilsæt svampe og rødvin. Lad rødvinen reducere til det halve og tilsæt fløde.

Kog det igennem og smag til med salt og peber.