Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kalvebov med ovnbagt risotto

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Kalvebov med ovnbagt risotto
  • Kalvebov med ovnbagt risotto
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kalvebov
  • 2 stk kalvebov
  • salt og peber
  • salt og peber
  • olie
  • olie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk estragon
  • 2 tsk estragon
  • {{ 2.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl kalvefond
  • 2.5 dl kalvefond
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 2 stk løg
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl risottoris
  • 5 dl risottoris
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 3 dl hvidvin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l vand
  • 1 l vand
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 50 g smør
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g parmiggiano reggiano
  • 100 g parmiggiano reggiano
  • Salat
  • Salat
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æbler
  • 2 stk æbler
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk æbleeddike
  • 2 spsk æbleeddike
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie
  • 3 spsk olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} brøndkarse
  • 1 brøndkarse

Tilberedning

Sæt varmluftsovnen på 185 grader.

Brun kødet på begge sider i olie på en pande. Læg kødet i en bradepande, drys med salt, peber og estragon og hæld bouillon i bunden af bradepanden. Stil i den varme ovn. Stegetiden er ca. 50 minutter.

Hak løgene fint og svits på panden. Kom i en ildfast form sammen med ris og vin og bland rundt. Hæld kogende vand over og vend rundt. Pak formen i alufolie og stil i ovnen. Risene er færdige efter ca. 35 minutter. Tag ud og vend risene med smør og revet ost. Smag til med salt og peber.

Skær æblerne tyndt og vend med eddike og olie. Krydr med l idt salt, evt. sukker hvis æblerne er syrlige.

Skær kødet i skiver, server med sky og risotto samt brøndkarse og æbler.