Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Lun middagssalat med let sprængt fasan

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 40 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fasan
  • 2 stk fasan
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk salt
  • 2 tsk salt
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk sukker
  • 2 tsk sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie til stegning
  • 1 spsk olie til stegning
  • {{ 800 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kartofler
  • 800 g kartofler
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie
  • 2 spsk olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sennep
  • 1 spsk sennep
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk hvid balsamico
  • 1 tsk hvid balsamico
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} figner
  • 6 figner
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rucola salat
  • 100 g rucola salat
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk hjertesalat
  • 2 stk hjertesalat

Tilberedning

Dagen før: Tag de frosne fasaner ud af fryseren og læg i en form. Bland salt og sukker og gnid fasanerne heri. Dæk med film og stil i køleskabet i 24 timer.

På dagen: Sæt ovnen på 175 grader. Dup fasanerne tørre og del dem i bryst og lår. Brun fasanerne på alle sider. Tag brystkødet op og giv lårene 5 minutter mere. Kom i en ildfast form og steg kødet i ca. 15 minutter indtil gennemstegt. 

Skær kartofler i tynde både og steg på panden. Rør olie, sennep, hvidløg og balsamico sammen. Skær figner i både og anret salaten på fire tallerkener. Kom kød herpå og dryp dressing hen over. Pil kødet fra benene og anret salaten og dryp dressing henover.