Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Fiskeboller i citronsauce med bulgur

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk fiskefars
  • 1 pk fiskefars
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl fiskebouillon
  • 3 dl fiskebouillon
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 0.5 dl piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk majsstivelse
  • 1 tsk majsstivelse
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk citron
  • 2 tsk citron
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl bulgur
  • 2 dl bulgur
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g broccoli
  • 250 g broccoli

Tilberedning

Kom en gryde med vand i kog.

Når vandet koger (ikke voldsomt) former du farsen med hjælp af en ske til boller og lader bollerne synke ned i vandet. Start med den halve mængde fars.

Når bollerne kommer op på overfladen efter nogle minutter er de gennemkogte.

Tag op med hulske og læg til side. Gentag med resten af farsen.

Kom bouillon, fløde rørt med majsstivelse i en gryde og kog op under omrøring. Smag til med citronsaft, salt og peber og kom fiskebollerne i.

Kog bulgur efter anvisning og broccoli i letsaltet vand i 3-4 minutter.

Server bulgur med fiskeboller og sauce. Drys gerne lidt citronskal over.