Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kyllingfilet med svampe og kokosmælk

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kyllingefileter
  • 4 stk kyllingefileter
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skalotteløg
  • 2 stk skalotteløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk karrypasta
  • 0.5 spsk karrypasta
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g svampe
  • 200 g svampe
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds kokosmælk
  • 1 ds kokosmælk
  • vindruekerneolie
  • vindruekerneolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber
  • koriander
  • koriander

Tilberedning

Varm lidt olie i en gryde og sauter kyllingefilet 2 minutter. Tilsæt løg, hvidløg, karry pasta og snittede svampe. Rist det sammen og tilsæt kokosmælk.

Lad det simre 15 minutter. Vend med plukket koriander.