-
Sæt ovnen på 250 grader.
-
Skær løgene ud i grove tern og fordel på en bradepande. Lad løgene stege til de er helt sorte. Pres det derefter igennem en fin sigte for at finpulverisere det.
-
Rul svinekam i asken. Pak i stram film og lad det ligge natten over.
-
Brun kødet af på panden og sæt det i ovnen ved 180 grader i 12 minutter. Skær kødet i 4 passende stykker.
-
Udstik rødkålen med en lille udstikker til pynt.
-
Skær resten fint og kog sammen med de øvrige ingredienser, til kålen er mør. Cirka 30 minutter.
-
Smelt sukkeret i en gryde og tilsæt smør og fløde. Udstik kartofler i kugler og kog mørei karamel-massen.
-
Udstik æbler til kugler. Læg i en skål med vand med lidt citronsaft i. Kom svinefond, fløde og kulør i en gryde og kog sammen.
-
Opløs maizena i vandet og pisk i saucen. Smag til med sennep, salt og peber.
-
Anret med flæskesvær, æble- og kartoffelkugler og et drys timian.
-
Færdigt arbejde.