Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Flæskesteg med rødkål

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 10 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} almindelige løg
  • 2 almindelige løg
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g svinekam uden svær
  • 500 g svinekam uden svær
  • salt
  • salt
  • flæskesvær
  • flæskesvær
  • timian
  • timian
  • Rødkål
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille rødkål
  • 1 lille rødkål
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl eddike
  • 1 dl eddike
  • {{ 20 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g sukker
  • 20 g sukker
  • {{ 20 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 20 g smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl solbærsaft
  • 1 dl solbærsaft
  • Kartoffelkugler
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bagekartofler
  • 2 bagekartofler
  • {{ 70 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g sukker
  • 70 g sukker
  • {{ 20 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 20 g smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl fløde
  • 1 dl fløde
  • Æblekugler
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æbler
  • 2 æbler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk citronsaft
  • 1 tsk citronsaft
  • Sovsen
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk svinebouillon eller fond
  • 3 spsk svinebouillon eller fond
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl fløde
  • 2 dl fløde
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk kulør
  • 2 tsk kulør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 2 dl vand
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk maizena
  • 1 spsk maizena
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk grov sennep
  • 1 spsk grov sennep

Tilberedning

Sæt ovnen på 250 grader. Skær løgene ud i grove tern og fordel på en bradepande. Lad løgene stege til de er helt sorte. Pres det derefter igennem en fin sigte for at finpulverisere det. Rul svinekam i asken. Pak i stram film og lad det ligge natten over. Brun kødet af på panden og sæt det i ovnen ved 180 grader i 12 minutter. Skær kødet i 4 passende stykker. Udstik rødkålen med en lille udstikker til pynt. Skær resten fint og kog sammen med de øvrige ingredienser, til kålen er mør. Cirka 30 minutter. Smelt sukkeret i en gryde og tilsæt smør og fløde. Udstik kartofler i kugler og kog møre
i karamel-massen. Udstik æbler til kugler. Læg i en skål med vand med lidt citronsaft i. Kom svinefond, fløde og kulør i en gryde og kog sammen. Opløs maizena i vandet og pisk i saucen. Smag til med sennep, salt og peber. Anret med flæskesvær, æble- og kartoffelkugler og et drys timian.