Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Grønkålssalat og frikadeller med oliven og hvidløg

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 40 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Grønkålssalat og Frikadeller med Oliven og Hvidløg
  • Grønkålssalat og Frikadeller med Oliven og Hvidløg
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket svinekød
  • 500 g hakket svinekød
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} hvidløg
  • 1 hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 1 æg
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvedemel
  • 3 spsk hvedemel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl mælk
  • 1 dl mælk
  • {{ 0.75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sorte oliven
  • 0.75 dl sorte oliven
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk salt og peber
  • 1 tsk salt og peber
  • smør
  • smør
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk piskefløde
  • 4 spsk piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk citronsaft
  • 1 spsk citronsaft
  • salt
  • salt
  • sukker
  • sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æble
  • 1 stk æble
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} grønkålsblade
  • 8 grønkålsblade
  • olie
  • olie

Tilberedning

Rør det hakkede kød med løg, æg og mel. Tilsæt mælk, oliven, salt og peber og rør godt rundt.
Smelt smørret i olie, til det bliver gyldent. Form farsen til frikadeller. Steg frikadellerne på begge sider indtil de er gennemstegte og godt gyldne.

Rør fløde og citronsaft sammen i en skål. Krydr med lidt salt og sukker. Hak æblet fint og vend i. Skær grønkålsbladene i helt tynde strimler eller hak dem fint. Vend med dressingen. Smag til med salt, sukker og citron.