-
Sæt varmluftsovn på 200 grader, så fisk og parmaskinke kan tilberedes på samme tid.
-
Skær langen i mindre stykker og læg i en smurt ildfast form. Krydr med lidt salt og peber, og kom olie eller smør på fisken.
-
Skær lime i tynde skiver, og læg en skive på hvert stykke fisk.
-
Tag et stykke bagepapir og krøl let sammen. Hold det under vandhanen, afdryp og fordel over fisken. Bag nu fisken i cirka 12 minutter. Kig, om den er hvid og færdigstegt. Ellers giv et par minutter mere.
-
Skinken lægges på en bradepande med bagepapir og bages sprød i cirka 8 minutter.
-
Ordn porrer og skær i 4 centimeter store stykker. Kom porrer i vand med vin og salt og lad simre i 3 minutter. Afdryp, men gem kogevand.
-
Kom fløde og sennep i en gryde, og vend porrer heri. Lad simre under omrøring i 3-4 minutter. Spæd eventuelt med kogevand. Smag til med salt og peber.
-
Server fisken med porrer og et drys parmaskinke og det tilbehør, du har valgt.
-
TIP: Vi drysser sprødstegt parmaskinke hen over lige før servering. Server med ris, pasta eller kogte kartofler.
-
Så er der serveret!