Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Limebagt lange med porrer i sennepscreme

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 600 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g langefilet
  • 600 g langefilet
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie eller smør
  • 3 spsk olivenolie eller smør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} økologiske lime
  • 2 økologiske lime
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk lufttørret skinke
  • 4 sk lufttørret skinke
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} porrer
  • 3 porrer
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 5 dl vand
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 dl hvidvin
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 2 dl piskefløde
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk grov sennep
  • 2 spsk grov sennep

Tilberedning

Sæt varmluftsovn på 200 grader, så fisk og parmaskinke kan tilberedes på samme tid. Skær langen i mindre stykker og læg i en smurt ildfast form. Krydr med lidt salt og peber, og kom olie eller smør på fisken. Skær lime i tynde skiver, og læg en skive på hvert stykke fisk. Tag et stykke bagepapir og krøl let sammen. Hold det under vandhanen, afdryp og fordel over fisken. Bag nu fisken i cirka 12 minutter. Kig, om den er hvid og færdigstegt. Ellers giv et par minutter mere. Skinken lægges på en bradepande med bagepapir og bages sprød i cirka 8 minutter. Ordn porrer og skær i 4 centimeter store stykker. Kom porrer i vand med vin og salt og lad simre i 3 minutter. Afdryp, men gem kogevand. Kom fløde og sennep i en gryde, og vend porrer heri. Lad simre under omrøring i 3-4 minutter. Spæd eventuelt med kogevand. Smag til med salt og peber. Server fisken med porrer og et drys parmaskinke og det tilbehør, du har valgt.

TIP: Vi drysser sprødstegt parmaskinke hen over lige før servering. Server med ris, pasta eller kogte kartofler.