-
Skyl spinaten og giv den et kort opkog i rigeligt vand.
-
Tag den forsigtig op og bred bladene ud på et viskestykke, og lad dem køle af.
-
Læg perlehønebrysterne på et skærebræt og skær med en skarp kniv en lomme midt gennem brystet på langs. Læg skinken i. Tryk kødet godt fast om skinken.
-
Pak perlehønebrysterne ind i spinatbladene. Pensel med smeltet smør og pak dem ind i hvert sit stykke husholdningsfilm - læg det gerne dobbelt.
-
Pocher (det må ikke koge!) de indpakkede perlehønebryst i den kraftige bouillon med hvidvin i ca. 10 min. Herefter tages de op, og holdes varme.
-
Sovsen koges ind og reduceres til 1½ - 2 dl, hvorefter creme fraichen tilsættes og sovsen smages til med tør sherry eller vermouth.
-
Tag filmen af perlehønebrystfileterne og server dem i sovsen.
-
Så er der serveret!