Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Perlehønebryst i svøb af spinatblade

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk perlehønebryster
  • 4 stk perlehønebryster
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk skinke
  • 4 sk skinke
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g spinat i store blade
  • 200 g spinat i store blade
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 50 g smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl creme fraiche 38%
  • 1 dl creme fraiche 38%
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sherry
  • 1 spsk sherry

Tilberedning

Skyl spinaten og giv den et kort opkog i rigeligt vand. Tag den forsigtig op og bred bladene ud på et viskestykke, og lad dem køle af. Læg perlehønebrysterne på et skærebræt og skær med en skarp kniv en lomme midt gennem brystet på langs. Læg skinken i. Tryk kødet godt fast om skinken.

Pak perlehønebrysterne ind i spinatbladene. Pensel med smeltet smør og pak dem ind i hvert sit stykke husholdningsfilm - lig det gerne dobbelt. Pocher (det må ikke koge!) de indpakkede perlehønebryst i den kraftige bouillon med hvidvin i ca. 10 min. Herefter tages de op, og holdes varme.

Sovsen koges ind og reduceres til 1½ - 2 dl, hvorefter creme fraichen tilsættes og sovsen smages til med tør sherry eller vermouth. Tag filmen af perlehønebrystfileterne og server dem i sovsen.