Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Gryde med kød og pølser

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl parboiled ris
  • 3 dl parboiled ris
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 3 stk løg
  • olie
  • olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk chorizopølser
  • 1 pk chorizopølser
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g champignon
  • 250 g champignon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds hakkede tomater
  • 1 ds hakkede tomater
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 2 dl piskefløde
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 2 dl vand
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk sherryeddike
  • 1 tsk sherryeddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp sukker
  • 1 knsp sukker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk bøffer
  • 2 stk bøffer
  • salt og peber
  • salt og peber
  • smør
  • smør

Tilberedning

Sæt risen over efter anvisning på emballagen. Skærløgene i mindre stykker og svits i olie i en gryde. Svits chorizopølserne med løgene. Kom til sidst champignonerne i. Kom tomat, fløde og 2 dl vand i og lad simre 10 minutter. Smag til med eddike, sukker, salt og peber. Skær bøfferne i mundrette stykker. Steg kødet i 4-5 minutter. Server til gryden og risene.