Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kalkun og nudler i østerssauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kalkunkød i strimler
  • 300 g kalkunkød i strimler
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g champignon
  • 200 g champignon
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk risvineddike
  • 0.5 spsk risvineddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk østers sauce
  • 1 spsk østers sauce
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g ægnudler
  • 150 g ægnudler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk peberfrugt
  • 1 stk peberfrugt

Tilberedning

Steg kalkunkødet i olie på en varm pande. Skær champignon i mindre stykker. Svits svampen på panden med kødet indtil kødet er gennemstegt.

Vend kød og svampe med eddike og østerssauce. Kog nudlerne efter anvisning og afdryp.

Vend nudler ned i panden.

Drys lidt snittet peberfrugt over retten og server.