Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Hot pot med krondyr og enebær

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk bacon
  • 0.5 pk bacon
  • smør
  • smør
  • {{ 600 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g vildt
  • 600 g vildt
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æbler
  • 2 stk æbler
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk savojkål
  • 0.5 - 1 stk savojkål
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 5 dl vand
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk vildtfond
  • 1 spsk vildtfond
  • {{ 12 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk enebær
  • 12 stk enebær

Tilberedning

Skær bacon i mindre stykker og svits i smør i en støbejernsgryde.

Skær kødet i mindre, mundrette stykker og svits med bacon. Krydr med salt og peber og tag op.

Skær æbler i mindre stykker og kålen i strimler. Svits i gryden.
Bland vand med Irmas vildtfond og vend kålen sammen med enebær. Læg låg på og lad simre i 5 minutter.
Vend kød og bacon med kålen og lad simre 2-3 minutter.

Server.

Tip: Server gryderetten med godt brød og god kartoffelmos eller gnocchi.