Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Lammeculotte med myntecreme

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • 2 lammeculotte a 400 g
  • 2 lammeculotte a 400 g
  • Salt og peber
  • Salt og peber
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 3 fed hvidløg
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stilke rosmarin
  • 3 stilke rosmarin
  • Salat:
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stor håndfuld mandler
  • 1 stor håndfuld mandler
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rødt spidskål
  • 0.5 g rødt spidskål
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æbler
  • 2 æbler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfuld sultana rosiner
  • 1 håndfuld sultana rosiner
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl dijonsennep
  • 0.5 dl dijonsennep
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk akaciehonning
  • 2 tsk akaciehonning
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie
  • 0.5 spsk olie
  • Lidt hakket persille
  • Lidt hakket persille
  • Myntecreme:
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sødmælksyoghurt
  • 3 dl sødmælksyoghurt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl græsk yoghurt 10 %
  • 1 dl græsk yoghurt 10 %
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk citronsaft
  • 2 spsk citronsaft
  • Spidskommen
  • Spidskommen
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hakket mynte
  • 2 spsk hakket mynte

Tilberedning

Sæt ovnen på 180 grader varmluft. Snit fedtkanten på culotten. Drys med salt og peber på begge sider af kødet. Kom hvidløgsfeddene og rosmarin på bunden af et ildfast fad og læg culotten herpå. Tag culotten ud efter cirka 35 minutter. Lad den hvile i 10 minutter, før den skæres i skiver og serveres til salat og creme.

Hak mandlerne og rist gyldne på en varm stegepande. Skær spidskålen i strimler og æblet i små stykker. Dressingen består af sennep og honning der blandes sammen. Olien skal tilsættes lidt ad gangen. Salt og peber tilsættes efter behov. Afslutningsvis fordeles rosiner, æbler og persille i skålen. Kom yoghurt i en skål. Tilsæt de øvrige ingredienser og smag til.