Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kylling i kål og marinade med gnocchi i timiansmør

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 50 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Kylling i kål og marinade med gnocci i timiansmør
  • Kylling i kål og marinade med gnocci i timiansmør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kylling
  • 1 stk kylling
  • olie
  • olie
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk savojkål
  • 0.5 stk savojkål
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 4 stk løg
  • nogle stilke rosmarin
  • nogle stilke rosmarin
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk gnocchi
  • 2 pk gnocchi
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk timian
  • 1.5 spsk timian
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vermouth
  • 3 dl vermouth

Tilberedning

Skær kyllingen ud i 6-8 stykker. Krydr med salt og peber.  Brun kyllingen på begge sider i olie i en gryde. Tag op.

Skær løgene i både og kom i gryden, svits. Skær kålbladene over en gang eller to. Kom i gryden og vend rundt.

Læg kyllingen over grøntsagerne. Drys rosmarin over, hæld tør sherry eller vermouth og 2 dl vand i gryden og kog op. Læg låg på og lad kyllingen simre under låg i ca. 35 minutter.

Tilbered gnocci efter anvisning på emballagen. Afdryp og vend med en klat smør og timian. Server retten direkte fra gryden med gnocci og brød.