Kylling i kål og marinade med gnocchi i timiansmør
Kylling i kål og marinade med gnocchi i timiansmør
PT0MLet
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Lækker opskrift på kylling i kål og marinade med gnocchi i timiansmør. Klik her og søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter.
Tilberedning
Skær kyllingen ud i 6-8 stykker. Krydr med salt og peber.
Brun kyllingen på begge sider i olie i en gryde. Tag op.
Skær løgene i både og kom i gryden, svits. Skær kålbladene over en gang eller to. Kom i gryden og vend rundt.
Læg kyllingen over grøntsagerne. Drys rosmarin over, hæld tør sherry eller vermouth og 2 dl vand i gryden og kog op. Læg låg på og lad kyllingen simre under låg i ca. 35 minutter.
Tilbered gnocci efter anvisning på emballagen. Afdryp og vend med en klat smør og timian.
Server retten direkte fra gryden med gnocci og brød.
Skær kyllingen ud i 6-8 stykker. Krydr med salt og peber.
Brun kyllingen på begge sider i olie i en gryde. Tag op.
Skær løgene i både og kom i gryden, svits. Skær kålbladene over en gang eller to. Kom i gryden og vend rundt.
Læg kyllingen over grøntsagerne. Drys rosmarin over, hæld tør sherry eller vermouth og 2 dl vand i gryden og kog op. Læg låg på og lad kyllingen simre under låg i ca. 35 minutter.
Tilbered gnocci efter anvisning på emballagen. Afdryp og vend med en klat smør og timian.
Server retten direkte fra gryden med gnocci og brød.