Lavet af økologisk GOTS certificeret bomuld og produceret med omtanke for miljøet
Thise-mælk er for enhver smag
Din pant går selvfølgelig ubeskåret til bedre Mødrehjælpen
Irmas Hverdag er en serie af dagligvarer til faste lave priser. Hovedparten er økologiske.
Håndplukket vine og dyrebare dråber
{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle
{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle
Kalkunboller i appelsinsauce
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Sådan laver du kalkunboller i appelsinsauce. Se vores store udvalg af lækre opskrifter her og lad dig inspirere til nye smagsoplevelser.
Kom halvdelen af bouillonen i en skål og rør raspen i. Hak løget fint og vend i. Rør kødet, lidt salt og peber i og rør til du har en fast fars.
Form kødet til boller og steg dem i olie i på en pande.
Bland halvdelen af bouillonen, saft og skal fra appelsin og revet hvidløg og hæld over bollerne.
Lad simre under låg i ca. 5 minutter indtil kødbollerne er gennemstegte. Tilføj eventuelt lidt vand.
Kog broccolien i letsaltet vand 3-4 minutter.
Ris eller nudler er godt til.