Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kalkunboller i appelsinsauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hønsebouillon
  • 2 dl hønsebouillon
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rasp
  • 0.5 dl rasp
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lille løg
  • 1 stk lille løg
  • {{ 450 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kalkunkød
  • 450 g kalkunkød
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk appelsin
  • 1 stk appelsin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt broccoli
  • 1 bdt broccoli

Tilberedning

Kom 1 dl bouillon i en skål og rør raspen i. Hak løget fint og vend i. Rør kødet, lidt salt og peber i og rør til du har en fast fars.

Form kødet til boller og steg dem i olie i på en pande.

Bland 1 dl bouillon, saft og skal fra appelsin og revet hvidløg og hæld over bollerne.

Lad simre under låg i ca. 5 minutter indtil kødbollerne er gennemstegte. Tilføj eventuelt lidt vand.

Kog broccolien i letsaltet vand 3-4 minutter.

Ris eller nudler er godt til.