Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Lasagne med ricotta og grønkål

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lasagneplader
  • 6 stk lasagneplader
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g grønkål
  • 250 g grønkål
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk vand
  • 5 spsk vand
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g ricotta
  • 250 g ricotta
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 - 2 fed hvidløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk valnødder
  • 2 - 3 spsk valnødder
  • lidt citronskal
  • lidt citronskal

Tilberedning

Kog pastapladerne al dente i letsaltet vand.

Tø grønkålen op i en gryde med vand. Tilsæt ricotta og hvidløg og varm igennem. Smag til med salt og peber.

Læg nu afdryppede plader og fyld i lag som en lasagne.

Drys valnødder og citronskal over og server straks med godt brød.