-
Rens mørbradene og skær dem i 5 cm tykke skiver, drys med salt og peber.
-
Brun medaljonerne på begge sider i en pande med smør og olie. Læg dem derefter på en bradepande, sæt ovnen på 175 grader.
-
Knus peberet let og svits i olie i en gryde, kom eddike, vin og fond i gryden og lad simre i ca. 15 minutter.
-
Når de 15 minutter er gået, sætter du kødet i ovnen og giver det ca. 5 minutter.
-
Si saucen gennem en sigte ned i en ren gryde, kog saucen op og og kom blåbær i. Lad simre 1 minut, smag til med honning og tag gryden fra varmen. Rør smørret i. Nu må saucen ikke koge igen.
-
Kom de tørrede svampe i en skål, og hæld 3 dl kogende vand over. Lad dem trække i 45 minutter. Hæld vandet gennem et kaffefilter, og gem det, skyl svampene i rent vand.
-
Hak løget fint, og svits løg og ris i en gryde. Kom svampene heri, men gem lidt til pynt. Hæld vin og det kogte vand i gryden og rør rundt. Når bouillonen er absorberet af risen, hælder du lidt mere vand i gryden og rører rundt. Risottoen er færdig, når den har "grød-konsistens".
-
Smag til med hønsefond og parmesanost. Rist de overskydende svampe og drys over risottoen ved servering.
-
Server medaljonerne med et par skefulde risotto, ristede svampe, sauce og blandede salatblade.
-
Voila!