Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Roulade af svinemørbrad og parmaskinke

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 35 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk svinemørbrad
  • 1 stk svinemørbrad
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk parma
  • 1 pk parma
  • sort peber
  • sort peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • et par stilke oregano
  • et par stilke oregano
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Pasta
  • 150 g Pasta

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader. Skær et dybt snit i mørbraden på langs uden at skære helt igennem. Bred siderne ud, og bank mørbraden let flad med hånden.

Læg nu skiver af parmaskinke ved siden af hinanden på bagepapir, så du får en firkant, der cirka passer i længde med mørbraden. Læg den flade mørbrad ovenpå. Drys godt med sort peber, hakket hvidløg og oregano over.

Rul mørbraden sammen som en roulade, og læg den med lukningen nedad på bagepapir i en bradepande. Dryp lidt olivenolie over rouladen, og steg kødet i 25 minutter i ovnen.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Tag kødet ud og lad det trække lidt, før du skærer rouladen i skiver og serverer med sky, pasta og løgragout eller jorsskokker med trøffel.