Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Sennepspanerede mørbradbøffer med skysauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kartofler
  • 500 g kartofler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk svinemørbrad
  • 1 stk svinemørbrad
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk dijonsennep
  • 1 spsk dijonsennep
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvedemel
  • 0.5 dl hvedemel
  • smør og olie
  • smør og olie
  • bouillon
  • bouillon
  • hovedsalat
  • hovedsalat
  • cornichoner
  • cornichoner

Tilberedning

Sæt kartoflerne over.

Skær mørbraden, evt. kun den halve, i 1 cm tykke skiver. Drys kødet med salt og peber og smør sennep på begge sider.

Vend nu kødet i mel og steg i smør og olie på en pande.

Tag bøfferne op og lad bouillonen simre på panden.

Server kød og sky til kartofler, salat og cornichoner.