Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Boller i karry thaistyle

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Boller i karry thaistyle
  • Boller i karry thaistyle
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk Irmas boller i karry
  • 2 pk Irmas boller i karry
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g sukkerærter
  • 400 g sukkerærter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk citronsaft
  • 1 spsk citronsaft
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk sukker
  • 2 tsk sukker
  • salt
  • salt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfuld basilikum
  • 1 håndfuld basilikum
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Irmas cashewnødder med sød chili og hvidløg
  • 4 spsk Irmas cashewnødder med sød chili og hvidløg

Tilberedning

Kom boller i karry i en gryde, og gennemvarm ved svag varme. Sæt en gryde vand over, og kog sukkerærterne i letsaltet vand i et minut. Hæld i en sigte, og skyl hurtig med iskoldt vand.

Kom citronsaft i en skål, og rør med sukker og lidt salt. Vend sukkerærter heri, og efterfølgende basilikumblade.

Server det gode grønne til dine boller i karry, og drys hakkede cashewnødder hen over retten.