Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kyllingehakkebøffer med peberfrugtsaute

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kyllingekød
  • 250 g kyllingekød
  • kapersbær
  • kapersbær
  • olie til stegning
  • olie til stegning
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rød peberfrugt
  • 2 stk rød peberfrugt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk tomatkoncentrat
  • 1 spsk tomatkoncentrat
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hønsebouillon
  • 1 dl hønsebouillon

Tilberedning

Form kødet til hakkebøffer og gennemsteg dem på en pande.

Server hakkebøfferne pyntet med kapers.

Skær peberfrugterne i store stykker og svits dem i olie i en gryde. Tilsæt tomat, hvidløg og bouillon. Lad simre under låg i 5 minutter.