Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Svinekød i sursød sauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Svinekød i sursød sauce
  • Svinekød i sursød sauce
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g risnudler
  • 150 g risnudler
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g skinkekød i tern
  • 400 g skinkekød i tern
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk soya sauce
  • 1 spsk soya sauce
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} agurk
  • 0.5 agurk
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk risvineddike
  • 1 spsk risvineddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 1 spsk sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hønsebouillon
  • 1 dl hønsebouillon
  • pynt: koriander
  • pynt: koriander

Tilberedning

Kog risnudlerne.

Vend kødet i soya og steg kødet i hed olie i 2-3 minutter. Tag op.

Skær agurk i skiver og kom på panden sammen med eddike, sukker og bouillon. Lad simre 1 minut.

Skyl de kogte risnudler i koldt vand, afdryp og vend i skyen på panden. Vend kødet med nudler på panden og server.

Drys koriander over.