Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Gratineret oksekød og haricots verts

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps grønne bønner
  • 1 ps grønne bønner
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket oksekød
  • 300 g hakket oksekød
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk oregano
  • 1 tsk oregano
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk parmesanost
  • 1 stk parmesanost
  • lidt citronskal
  • lidt citronskal
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Sæt ovnen på 225 grader.

Kom bønner i bunden af en ildfast form.

Rør kødet med hvidløg og krydderier og form til kødboller.

Fordel kødboller over bønnerne. Hæld olie over både kød og bønner og steg i ovnen i ca. 12 minutter indtil kødet er netop gennemstegt.

Høvl osten i tynde flager og drys over retten sammen med citronskal.

Server med godt brød eller nykogt pasta.