Lavet af økologisk GOTS certificeret bomuld og produceret med omtanke for miljøet
Thise-mælk er for enhver smag
Din pant går selvfølgelig ubeskåret til bedre Mødrehjælpen
Irmas Hverdag er en serie af dagligvarer til faste lave priser. Hovedparten er økologiske.
Håndplukket vine og dyrebare dråber
{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle
{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle
Gratineret oksekød og haricots verts
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Se hvordan du laver gratineret oksekød og haricots verts. Klik her og søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter.
Sæt ovnen på 225 grader.
Kom bønner i bunden af en ildfast form.
Rør kødet med hvidløg og krydderier og form til kødboller.
Fordel kødboller over bønnerne. Hæld olie over både kød og bønner og steg i ovnen i ca. 12 minutter indtil kødet er netop gennemstegt.
Høvl osten i tynde flager og drys over retten sammen med citronskal.
Server med godt brød eller nykogt pasta.