Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegt svinekotelet med svampe og gedeostsauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk svinekoteletter
  • 2 stk svinekoteletter
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skalotteløg
  • 2 stk skalotteløg
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kantareller
  • 150 g kantareller
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hønsebouillon
  • 3 dl hønsebouillon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk gedeost
  • 1 spsk gedeost
  • basilikum
  • basilikum
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Varm olivenolie på en pande og steg kødet 4 - 5 minutter. Krydr med salt og peber. Tag kødet fra og hold det lunt i 5 minutter.

Varm olivenolie i en gryde og sauter løg sammen med svampene. Når det er gyldent tilsættes bouillon. Lad det simre 5 minutter og rør gedeost i.

Kog det igennem og smag til med salt og peber.

Tilsæt snittet basilikum.