Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Luksus thai wok med grøn karry sauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
3 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Luksus thai wok med grøn karry sauce
  • Luksus thai wok med grøn karry sauce
  • oksekødsstrimler
  • oksekødsstrimler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk ingefær
  • 1 stk ingefær
  • citrongræs
  • citrongræs
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} finthakket rød chili
  • 1 finthakket rød chili
  • sesamolie
  • sesamolie
  • broccoli
  • broccoli
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g cashewnødder
  • 75 g cashewnødder
  • forårsløg
  • forårsløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps sukkerærter
  • 1 ps sukkerærter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk fiskesauce
  • 1 - 2 spsk fiskesauce
  • koriander
  • koriander
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk Grøn thaikarry
  • 1 - 2 tsk Grøn thaikarry
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds kokosmælk
  • 1 ds kokosmælk
  • limesaft
  • limesaft

Tilberedning

Svits thaikarryen i lidt af den faste kokosmælk til
det skiller og dufter kraftigt. Tilsæt resten af kokosmælken og kog op. Smag til med fiskesauce samt limesaft.

Lynsteg kødet 1-2 min. i olie. Tilsæt ingefær, citrongræs, chili, sesamolie, cashewnødder og broccoli i små buketter og lynsteg endnu 2 min.
Kom snittede forårsløg samt sukkerærter halveret på langs ved og lynsteg endnu 1 min.

Smag til med fiskesauce, drys med koriander og servér med ris samt thai karrysauce.