-
Tænd ovnen på 200°. Skræl gulerødder og rødbeder, og skær dem i grove tern. Pil og skær løg i både.
-
Pil og skær hvidløg i skiver. Læg rodfrugter, løg og hvidløg i et ovnfad, og vend dem med plukket rosmarin, olie, salt og peber.
-
Bag det hele i ovnen i 20 minutter. Tag fadet ud af ovnen, og placér det vegetariske farsbrød i fadet sammen med rødderne.
-
Sæt fadet tilbage i ovnen, og steg i yderligere 20 minutter, til alt er mørt og gennemvarmt.
-
Skær portobello i skiver, og rist dem i olivenolie på en pande i 3-4 minutter, til de er gyldne.
-
Krydr med salt, peber og evt. et par dråber eddike.
-
Skyl, pluk og hak persille fint. Riv skallen af citronen. Pil og hak hvidløg fint.
-
Bland persille, citronskal og hvidløg i en lille
skål, og vend det med olivenolie, salt og peber.
-
Servér skiver af farsbrød toppet med svampe
og bagte rødder. Drys med gremolata.
-
Byd evt. brød eller kogte kartofler til som ekstra tilbehør.
-
Bon appetit!