Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Pandekager med svampestuvning

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bk svampemix
  • 1 bk svampemix
  • {{ 40 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 40 g smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 dl hvidvin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvedemel
  • 1 spsk hvedemel
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl mælk
  • 5 dl mælk
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g parmesanost
  • 50 g parmesanost
  • salat
  • salat
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk persille
  • 4 spsk persille

Tilberedning

Hak svampene og svits dem i smørret. Hæld vinen på og lad den dampe væk i 3-4 minutter. Ryst melet ud i mælken og hæld over svampene i en tynd stråle, imens du rører rundt. Lad stuvningen simre under omrøring i 5 minutter. Smag til med salt og peber. Spæd evt. til med lidt mere mælk.

 

Lun pandekagerne (benyt evt. denne grundopskrift på pandekager) og læg på fire tallerkener. Kom stuvning herpå og fold eller rul sammen. Server med salat, persilledrys og høvlet parmesan.