Se opskriften på pandekager med svampestuvning. Klik her og find inspiration blandt mere end 1000 lækre opskrifter til både aftensmad og dessert.
Tilberedning
Hak svampene og svits dem i smørret. Hæld vinen på og lad den dampe væk i 3-4 minutter.
Ryst melet ud i mælken og hæld over svampene i en tynd stråle, imens du rører rundt. Lad stuvningen simre under omrøring i 5 minutter. Smag til med salt og peber. Spæd evt. til med lidt mere mælk.
Lun pandekagerne (benyt evt. denne grundopskrift på pandekager) og læg på fire tallerkener. Kom stuvning herpå og fold eller rul sammen.
Server med salat, persilledrys og høvlet parmesan.
Hak svampene og svits dem i smørret. Hæld vinen på og lad den dampe væk i 3-4 minutter.
Ryst melet ud i mælken og hæld over svampene i en tynd stråle, imens du rører rundt. Lad stuvningen simre under omrøring i 5 minutter. Smag til med salt og peber. Spæd evt. til med lidt mere mælk.
Lun pandekagerne (benyt evt. denne grundopskrift på pandekager) og læg på fire tallerkener. Kom stuvning herpå og fold eller rul sammen.
Server med salat, persilledrys og høvlet parmesan.