Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Oksemørbrad med ristede tomater

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 600 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g oksemørbrad
  • 600 g oksemørbrad
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g spaghetti
  • 300 g spaghetti
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g cherrytomater
  • 500 g cherrytomater
  • smør
  • smør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk ahornsirup
  • 2 spsk ahornsirup
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fed hvidløg
  • 2 stk fed hvidløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk dijonsennep
  • 2 spsk dijonsennep
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt oregano
  • 1 bdt oregano

Tilberedning

Skær oksemørbraden i ca. ½ cm tykke skiver. Drys med salt og peber. Kog spaghettien efter anvisningen på pakken. Smelt smør på en pande og svits tomaterne godt heri. Smelt smør på en pande og steg en portion kød 1/2 minut på hver side. Tag op og læg på et fad. Fortsæt indtil alt kødet er stegt. Kom nu kød og stegesky over på tomatpanden. Rør sirup, revet hvidløg og sennep sammen i en skål. Dryp over og vend. Smag til med salt og peber. Server med friskkogt spaghetti. Pynt med oregano.

Kilde: Krydderiet 3, 2006