Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Perlehøne med citronconfit og couscous

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 40 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Perlehøne med citronconfit og couscous
  • Perlehøne med citronconfit og couscous
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk perlehønebryster
  • 4 pk perlehønebryster
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk citroner
  • 2 stk citroner
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl mandler
  • 1 dl mandler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rosiner
  • 1 dl rosiner
  • {{ 0.75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl olivenolie
  • 0.75 dl olivenolie
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 4 fed hvidløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk Harissa (chilipasta)
  • 2 tsk Harissa (chilipasta)
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg skåret i tynde skiver
  • 4 stk løg skåret i tynde skiver
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl couscous
  • 6 dl couscous

Tilberedning

Sæt ovnen på 200°. Riv citronskal ned i en lille gryde. Drys 1 spsk salt over og kom 2 dl vand i. Kog op og sluk for varmen.

Fordel mandler og rosiner i bunden af en bradepande.

Skær perlehønebrysterne ud i 2-3 stykker. Kom citronsaft, olie, revet hvidløg, harissa og afdryppet citronskal i en skål. Vend nu perlehønebryster i blandingen. Læg kødet over mandler og rosiner, drys med salt, hæld 1 dl vand i bunden af formen og stil midt i ovnen. Bag retten i 25 min.

Skær løgene i tynde skiver og steg dem sprøde i olie.

Tilbered couscous.

Fordel løgene over retten og server med couscous.